Малюємо долоньками

малюємо долоньками

18 травня вихованці Студії образотворчого мистецтва (кер. Трутко В.Л.) приймали гостей у зв’язку з визначною подією – відкриття виставки «Малюємо долоньками». В експозиції були представлені дитячі живописні роботи. Виставка пройшла з метою ознайомлення дітей з нетрадиційною технікою малювання долоньками і пальчиками, яка розвиває творчу уяву, фантазію, сприяє самостійному розробленню композиції малюнка; створює для дітей умови для найбільш повного і вільного розкриття їх творчих здібностей.

малюємо долоньками

Сьогоднішньому успіху студії вихованці завдячують високому професіоналізму та надзвичайному таланту  її керівника Володимира Леонідовича Трутка,  який  упродовж  багатьох років з любов’ю займається з юними обдаруваннями: навчає та виховує, формує їх світогляд, вчить впевнено йти до своєї мети.

малюємо долоньками

З великим захопленням діти взяли участь в арт-баттлі, який проходив в техніці графіка. Протягом 2-3 хвилин проводились замальовки з натури вугіллям. За кращі роботи вихованці отримали заохочувальні призи.

малюємо долоньками

Малювання – це унікальне заняття, яке виховує в дитині багато позитивних якостей, формує естетичне сприйняття світу, удосконалює просторове та образне мислення. Всі вони дуже знадобляться вихованцям  в подальшому житті.

малюємо долонькамиЗі словами подяки виступили гості виставки та батьки вихованців.

малюємо долоньками