«Донеччина свято береже пам’ять…»

Донеччина свято береже пам’ять про загиблих захисників, які заклали фундамент для будівництва сильної, вільної, незалежної держави!

28 жовтня… Цей день приніс не тільки радість звитяги, але й відізвався болем та жалобою в багатьох українських родинах.

З метою відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні, Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості було проведено обласний фото-екскурс «Зв’язок між поколіннями», до якого долучилося понад 70 учнів закладів освіти Донецької області.

Вихованці розміщували чуйні світлини з ветеранами Другої світової війни та описували їх героїчне минуле, розповідали про титанічний подвиг воїнів, які не шкодували життям в ім’я тих, хто живе нині.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. 

Переглянути світлини можна на сторінці «Позашкілля Донеччини» у соціальній мережі «Facebook» за хештегом #Звязокміжпоколіннями2022 #ПозашкілляДонеччини