Вшанували пам’ять нашого земляка

27 січня виповнилося б 95 років нашому іменитому земляку, талановитому педагогу, філософу, правозахиснику Олексі Тихому. Велич цієї непересічної людини полягає в глибокій любові до українського народу та донецьких байраків, лісосмуг, териконів. Трагедія цієї сильної особистості полягає в тому,  що ця любов до свого рідного була сприйнята режимом як ворожа діяльність проти радянської держави.

Потужна внутрішня духовність, непохитність у власних моральних переконаннях Тихого стали предметом обговорення під час бесіди-візуалізації «Філософія любові Олекси Тихого», яка відбулася в Донецькому обласному краєзнавчому музеї.

Перед учасниками цього представницького заходу  виступили й вихованці гуртків «Українська мова» та «Літературна творчість» (керівник кандидат філологічних наук, доцент Оксана Сушко). І хоча через карантинні обмеження захід відбувся в онлайновому форматі, для присутніх у глядацькому холі приємним було те, що ці діти надіслали своє вітання з Олексієво-Дружківки – селища, де вчителював Олекса Тихий.