«День захисників та захисниць України та День українського козацтва»

Для всіх українців цей день – ще одна можливість вшанувати воїнів, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини, хто ціною власного життя оберігає нас від наступу загарбників та виборює нашу свободу.

До Дня захисників та захисниць України, Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості проведені обласна PR фото-акція «Будемо гідні слави героїв!» та марафон вітальних стіннівок «Низький уклін і тричі «Слава!».

Понад 1000 учнів закладів освіти Донеччини долучилися до участі у заходах: публікували тематичні фотографії з захисниками та захисницями, доповнюючи їх історіями про бойовий шлях; записували відеозвернення з побажаннями та словами вдячності за мужність та героїзм; створювали малюнки, колажі, стіннівки, патріотичні сувеніри, вітальні листівки та складали вірші.

Дорогі наші захисники та захисниці! Доземний уклін вам за мужність і волю, за рішучість і єднання. Нехай вас не покидає бойовий дух і вірність Україні!

Переглянути роботи можна на сторінці «Позашкілля Донеччини» у соціальній мережі «Facebook» за хештегом: #будемогідніславигероїв2024 #уклініслава2024 #ПозашкілляДонеччини