Обласна акція-фотодень «Щасливий у позашкіллі!»

Позашкілля – це великий різнобарвний світ, де народжуються, розкриваються різні таланти та здібності. Це місце де міцніють надії, пробуджуються думки та здійснюються мрії. Позашкільна освіта  охоплює  тисячі дітей, які небайдужі до творчості.

До Дня позашкілля, Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості проведена обласна акція-фотодень «Щасливий у позашкіллі!»,

Позашкілля − це завжди цікаво, захопливо, емоційно й корисно. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську молодь.

Понад 2000 творчих, активних, талановитих вихованці закладів позашкільної освіти Донеччини, керівників та усі бажаючі долучилися до акції: викладали тематичні світлини вихованців гуртків під час занять, викладачів за робочим процесом.

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує до навчання та творчості, науки та спорту.

Щиро вітаємо зі Святом педагогів та вихованців! Бажаємо невичерпної життєвої енергії, творчого потенціалу, натхнення, високих досягнень, Миру та Перемоги!

Переглянути роботи можна на сторінці «Позашкілля Донеччини» у соціальній мережі «Facebook» за хештегом:

#щасливийупозашкіллі2024 #ПозашкілляДонеччини