«Зробимо Україну чистою!»

Ми живемо в країні з багатою історією, неймовірними краєвидами та величезним культурним надбанням. Але, на жаль, часом ми забуваємо про те, що чистота нашої країни – це наша спільна відповідальність. Кожен із нас хоче жити в гарному та доглянутому середовищі, але для цього необхідно зробити крок назустріч змінам.

30 серпня за ініціативи Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні  відбулася робоча зустріч з приводу підготовки до Всесвітнього дня прибирання 2024 року, яка розпочалася з національної наради, проведеної в онлайн форматі. Захід об’єднав учасників з усіх 24 областей країни, які зібралися для обговорення концепції та деталей проведення цього важливого екологічного заходу.

Серед учасників наради були присутні також лідери учнівських самоврядувань Донеччини, які активно долучилися до обговорення. Вони висловили готовність залучати молодь регіону до участі у Всесвітньому дні прибирання, підкреслюючи важливість об’єднання зусиль для збереження чистоти довкілля.

Після загальної наради учасники продовжили роботу в регіональних Zoom кімнатах, де обговорювали деталі підготовки до Дня прибирання на місцевому рівні.

Цей початковий етап підготовки закладає основу для успішного проведення Всесвітнього дня прибирання 2024 року, який об’єднає всю країну навколо ідеї збереження чистоти довкілля та спільної відповідальності за наше майбутнє.